Prodaju li se u Hrvatskoj otoci?

by | lip 29, 2022 | Poslovanje | 0 comments

Napisao zaljepsunasu

Da, možete pronaći nekretnine na otocima i cijele otoke za prodaju u Hrvatskoj. Naime, hrvatski otoci postali su jedna od najekskluzivnijih i najpoželjnijih europskih mogućnosti za odmor. Vrijeme na hrvatskim otocima je najbolje što možete pronaći u Europi. Ima ih na tisuće – doslovno. Svaki hrvatski otok ima svoj šarm što ga čini zanimljivim mnogim investitorima. Najpopularniji hrvatski otoci za kupnju nekretnine su Hvar, Brač, Šolta, Rab, Krk i Korčula.

Kada je riječ o sunčanim satima, otok Hvar ima preko 2750 sunčanih sati godišnje. Ako tražite nekretninu u Hvaru za prodaju, možete imati najbolje opcije, no cijene mogu narasti, ovisno o blizini mora i drugim čimbenicima. Još jedna popularna opcija za nekretnine je otok Brač koji nudi raznoliku ponudu nekretnina za prodaju. Ima najveću koncentraciju luksuznih vila u Hrvatskoj, slijede novoizgrađeni apartmani, te renovirane stare kamene kuće. Većina se drži obalnog imanja za prodaju na Braču i poznate plaže Bol, dok unutrašnjost nudi zadivljujuće scenarije s osamljenim livadama, maslinicima i vinovom lozom.

Popularne su i nekretnine na hrvatskim otocima, od Raba i Krka na sjeveru do Šolte, Korčule, čak i Visa, iako je udaljeniji. Dubrovniku je najbliži arhipelag Elafatskih otoka; Otoci Koločep, Lopud i Cipan dio su arhipelaga Elafatskih otoka, najbližih Dubrovniku. Svima su lako dostupni trajektom i taxi brodom.

Croatia Real Estate i prodaja nekretnina!

Slični članci

Digitalno vrijeme: Transformirate svoje poslovanje

Digitalno vrijeme: Transformirate svoje poslovanje

U vremenu kada se tehnologija razvija eksponencijalnom brzinom, prilagodljivost postaje ključna komponenta svake uspješne tvrtke. Digitalizacija nije samo trend – ona je temelj na kojem će se graditi budućnost poslovanja. No, kako tvrtke mogu iskoristiti ovu digitalnu...

Kako smanjiti negativan uticaj na životnu sredinu zelenom gradnjom?

Kako smanjiti negativan uticaj na životnu sredinu zelenom gradnjom?

https://www.freepik.com/free-photo/hand-holding-small-house-with-tree-top_41950442.htm Aktuelni problem današnjice sa kojom se cela planeta suočava jesu klimatske promene koje su nastale kao posledica čovekovog nesavesnog delovanja. Zagađen vazduh, velika količina...