Obnovite svoju kožu s Dermapen tretmanom i microneedeling u SHE Beauty salonu

by | lip 20, 2023 | Lifestyle | 0 comments

Napisao zaljepsunasu

Zdrava i blistava koža je nešto što svi težimo. Upravo zato smo u SHE Beauty salonu u Splitu odlučili uvesti jedan od najpopularnijih tretmana za obnovu kože – Dermapen i microneedeling.

Dermapen je uređaj koji koristi niz mikroskopski malih iglica koje probijaju površinu kože, stvarajući sitne kanale koji potiču proces ozdravljenja kože. Kao rezultat, koža počinje proizvoditi više kolagena i elastina, ključnih proteina koji koži daju mladolik izgled.

Ono što Dermapen čini posebnim jest njegova sposobnost da pruži duboko prodirene tretmane bez nepotrebne traume za kožu. To ga čini idealnim za sve tipove kože, uključujući osjetljive. Ovaj tretman može pomoći u rješavanju mnogih problema s kožom, uključujući bore, ožiljke od akni, oštećenja od sunca, hiperpigmentaciju i više.

Microneedling, je sličan postupak, ali koristi više iglica i koristi se za tretiranje većih područja kože. Ovaj postupak je izuzetno učinkovit u smanjenju bora, poboljšanju teksture kože i smanjenju ožiljaka od akni.

Ako ste se ikad pitali kako možete postići zdravu i blistavu kožu, dođite u SHE Beauty salon u Splitu i doživite transformaciju koju Dermapen tretman i microneedeling mogu donijeti vašem licu. Naš tim stručnjaka je spreman pomoći vam u postizanju kože iz snova.

Slični članci

Mitovi o CBD-u i THC-u

Mitovi o CBD-u i THC-u

Uz rastuću svijest o CBD-u kao potencijalnom ljekovitom sastojku, pojavile su se i mnoge zablude i laži o ulozi sastojka THC-a u liječenju raznih bolesti. To izaziva znatnu buku među liječnicima, znanstvenicima i pacijentima. Zanimanje za kanabidiol (CBD), opojni spoj...

Sve što trebate znati o tretmanima čišćenja lica

Sve što trebate znati o tretmanima čišćenja lica

Tretman čišćenja lica  Svaki postupak profesionalnog čišćenja lica u poliklinici prilagođen je vrsti tretmana i ozbiljnosti problema kože. Dok se pojedinosti mogu razlikovati, opći koraci obično obuhvaćaju sljedeće etape: Inicijalni korak započinje konzultacijom...

Razumijevanje i upravljanje rosaceom: Priručnik za svakodnevni život

Razumijevanje i upravljanje rosaceom: Priručnik za svakodnevni život

Rosacea, često se percipira kao neugodna i napredujuća kožna tegoba, pretežno se javlja kod odraslih osoba, ali može se manifestirati i kod mlađih. Iako žene češće pate od ovog stanja, važno je naglasiti da ni muškarci nisu imuni. Na sreću, pravodobnim liječenjem...