Obnovite svoju kožu s Dermapen tretmanom i microneedeling u SHE Beauty salonu

by | lip 20, 2023 | Lifestyle | 0 comments

Napisao zaljepsunasu

Zdrava i blistava koža je nešto što svi težimo. Upravo zato smo u SHE Beauty salonu u Splitu odlučili uvesti jedan od najpopularnijih tretmana za obnovu kože – Dermapen i microneedeling.

Dermapen je uređaj koji koristi niz mikroskopski malih iglica koje probijaju površinu kože, stvarajući sitne kanale koji potiču proces ozdravljenja kože. Kao rezultat, koža počinje proizvoditi više kolagena i elastina, ključnih proteina koji koži daju mladolik izgled.

Ono što Dermapen čini posebnim jest njegova sposobnost da pruži duboko prodirene tretmane bez nepotrebne traume za kožu. To ga čini idealnim za sve tipove kože, uključujući osjetljive. Ovaj tretman može pomoći u rješavanju mnogih problema s kožom, uključujući bore, ožiljke od akni, oštećenja od sunca, hiperpigmentaciju i više.

Microneedling, je sličan postupak, ali koristi više iglica i koristi se za tretiranje većih područja kože. Ovaj postupak je izuzetno učinkovit u smanjenju bora, poboljšanju teksture kože i smanjenju ožiljaka od akni.

Ako ste se ikad pitali kako možete postići zdravu i blistavu kožu, dođite u SHE Beauty salon u Splitu i doživite transformaciju koju Dermapen tretman i microneedeling mogu donijeti vašem licu. Naš tim stručnjaka je spreman pomoći vam u postizanju kože iz snova.

Slični članci

Sjeckalica za povrće: Kako odabrati savršeni alat za vašu kuhinju?

Sjeckalica za povrće: Kako odabrati savršeni alat za vašu kuhinju?

Sjeckalica za povrće nezaobilazan je alat u modernoj kuhinji. Bilo da ste profesionalni kuhar ili kućni entuzijast, sjeckalica vam može uštedjeti vrijeme i osigurati precizno rezanje povrća. U ovom članku istražit ćemo različite vrste sjeckalica, njihove prednosti i...

Povećanje kvalitete usluge kroz vrhunsku opremu za restorane

Povećanje kvalitete usluge kroz vrhunsku opremu za restorane

Kvaliteta usluge u restoranima izravno ovisi o mnogim faktorima, a jedan od najvažnijih je oprema koja se koristi u kuhinji. Vrhunska oprema za restorane ne samo da povećava efikasnost i produktivnost, već također igra ključnu ulogu u poboljšanju kvalitete jela koja...