NK Junak Sinj i eMatematika.hr pokreću edukativni projekt za mlade sportaše: Besplatne online instrukcije iz matematike

by | lis 16, 2024 | Lifestyle

Napisao zaljepsunasu

NK Junak Sinj, prepoznat kao jedan od najvažnijih nogometnih klubova u Dalmaciji, započeo je suradnju s platformom eMatematika.hr kako bi osigurao besplatne online instrukcije za sve svoje mlade sportaše. Kroz ovaj projekt, članovi mlađih kategorija NK Junak imat će pristup instrukcijama iz matematike i drugih školskih predmeta, što će im omogućiti da, uz sportske uspjehe, ostvare i dobre rezultate u školi.

Ova suradnja rezultat je dugogodišnje vizije Kluba, koji prepoznaje važnost obrazovanja kao ključnog elementa za razvoj mladih sportaša. Sport i škola često zahtijevaju veliki angažman i vremena, a mnogi mladi sportaši suočavaju se s izazovima usklađivanja tih dviju važnih aktivnosti. eMatematika.hr nudi online instrukcije koje su dostupne u bilo koje vrijeme, čime se osigurava fleksibilnost koja je sportašima izuzetno važna.

Platforma eMatematika.hr uspješno djeluje već četiri godine, a s gotovo 30.000 sati odrađenih instrukcija i 2000 zadovoljnih učenika, ova suradnja predstavlja izvrsnu priliku za sve mlade sportaše NK Junak. Instrukcije će pokrivati širok spektar predmeta, ali s posebnim naglaskom na matematiku, koja je često izazov za mnoge učenike. Projekt je financiran uz pomoć sponzorskih sredstava, a ključnu ulogu u tome odigrao je Milan Buljan, dugogodišnji prijatelj i podržavatelj Kluba.

Gradonačelnik Sinja, Miro Bulj, i predsjednik NK Junak, Frane Boko, također su dali svoju podršku ovom projektu, prepoznajući njegov značaj za lokalnu zajednicu i razvoj mladih. Instrukcije će se održavati putem online platforme, čime će se izbjeći potreba za putovanjem, a učenici će moći koristiti ovaj resurs iz udobnosti svog doma.

“Ovo je sjajna prilika za naše mlade sportaše da uz pomoć stručnih instruktora usklade svoje školske obaveze s treninzima i natjecanjima. Suradnja s eMatematikom omogućit će im da uspješno napreduju na oba polja”, izjavio je Robert Pavlik, osnivač eMatematika.hr.

Roditelji će uskoro dobiti sve potrebne informacije o prijavi i provođenju instrukcija, čime će ovaj projekt biti potpuno dostupan svima koji su dio NK Junak.

Slični članci